Op Facebook had Pieter al eens geschreven over zijn bezoek aan Hoorn en dat het best de moeite waard kan zijn om nog eens een stadje of locatie te bezoeken die eerder op de kaart is gezet. Kanonnen blijken immers bewegelijke objecten die nog wel eens van plekje lijken te wisselen. Bij de update van deze keer wordt dat maar weer bewezen. Arian, die volgens eigen zeggen een nieuwe hobby erbij heeft, pakt in Kopenhagen op een locatie waar toch meerderde spotters (ook ik) hebben rondgelopen een hele serie nieuw ontdekte kanonnen mee. En Wil en Ton[2] vinden in Kornwerderzand toch ook een nieuw exemplaar. Daarnaast weer een bijdrage van Peter[3] die Nicaragua op de kaart zet !

Voor een volgende upload heb ik alweer een paar mooie exemplaren klaarliggen! Naar verwachting over 3 weken in dit theater!

Naschrift: nog geen week na deze release zijn Henk en Petra in hun archief gedoken. Zij waren immers al eerder in Denemarken! Erop en erover noemen we dat. Want een onbemande foto wordt graag vervangen door een bemande. Nu dus een nieuwe, oudere DK00007 !