We zijn de 500 kiekjes voorbij! In Nederland dan wel te verstaan. Dat tijdens deze periode het reizen naar het buitenland wat lastiger gaat dan voorheen, is hier zeker debet aan. Dit maal weer een leuke serie bijdragen. Ellen zet haar oude-kanonnen-die-als-meerpaal-worden-gebruikt projectje voort. Peter[3] gaat stug door met het dichten van alle open gebieden op de Nederlandse kaart en neemt ons dit maal mee naar Brabant en Limburg. Leuk dat het 500e kanon juist in Weert is geschoten, toch een stadje dat wel bekend staat om haar kanonnen. Dirk komt fietsend langs een kanon dat ondergetekende nog niet zo heel lang geleden toevallig aantrof en Paul en Pyly weten op Terschelling een paar onbemande kanonnen te vervangen door bemande. Hulde, laat het aantal onbemande exemplaren teruglopen naar nul, zou ik zeggen! Daarnaast vonden ze gelukkig ook nog een nieuw exemplaar. Laten ze met dit exemplaar nu toevallig het meest noordelijke kanon van Nederland op hun naam hebben staan. Die van de wereld hadden ze reeds op hun naam staan.

U kunt de foto’s weer hier bekijken. Ik ben benieuwd of deze vakantieperiode nog leuke nieuwe bijdragen gaat opleveren!