Hadden we vorige maal nog een release die volledig gevuld werd door Peter[3], zo hebben we nu gelukkig weer wat bijdragen van anderen. Dit maal weer 20 kiekjes uit Nederland. Peter[3] neemt ons mee van Bredevoort naar Leiden, Woerden, Bodegraven, IJsselstein & Montfoort. Randolph kwam een dagje naar Alkmaar en wilde in het Victoriepark vereeuwigd worden. Ellen ten slotte wist gewoon nog een onontdekt kanon in Alkmaar op de foto te zetten en stuitte na onderzoek op een nog onontgonnen gebruik van oude kanonnen. Zij stapte direct in de auto om een paar (volgende release meer) mooie kiekjes te maken.

U kunt alle foto’s weer hier bekijken. En mocht u de site bezoeken met uw mobiele telefoon, swipe dan eens vanuit de titelbalk naar boven. U krijgt dan een schitterend overzicht van alle foto’s!