De wereld heeft het zwaar te verduren deze tijden. Niets moeilijker dan een onzichtbare vijand neerslaan. Dat wist Sun Tzu reeds. Zonder gekheid, ik hoop van harte dat iedereen een beetje normaal deze vervelende periode zal gaan doorstaan.
Waar ik in het dagelijks leven de drift om te hamsteren gewoon weersta, ga ik voor de Kanonnenpagina toch wat hamsteren. Ik voorzie namelijk dat het komende voorjaar minder uitjes worden gepland dan ik bij de vorige releases had vermoed. Terug dus naar 15 foto’s!

Deze release toch weer 15 prachtige bijdragen. 10(!) stuks van Peter, 5 uit Vietnam en 5 van zijn wandeltochten in NL. Gelukkig ook van hem steeds meer bemande foto’s! Dan ook nog 5 kiekjes van Michael en Inge. Uit de tijd dat China nog gewoon begaanbaar was en je er nog gewoon een stukje vleermuis kon eten. Laten we hopen dat dat weer gauw kan. En tot die tijd heeft u alle tijd om uw foto-archieven nog eens door te ploeteren op zoek naar vergeten, nog niet geplaatste kanonnenkiekjes.

De laatste bijdragen vindt u weer hier. Tip voor de gebruikers van een mobiele telefoon: ga (in het hoofdscherm) op het zwart in de header staan en swipe naar boven toe!
Kanonnenliefhebbers, hou jullie haaks en doe verstandig!