Een van de voordelen van verplicht thuiszitten is misschien wel dat u uitgebreid de tijd kunt nemen om eens goed deze site te bekijken! En dat u EINDELIJK eens die ene foto kunt opsturen! Zou het ons ooit gaan lukken om alle landen op de kaart te zetten? En zou het u ooit lukken om dat ene vergeten pareltje toch (natuurlijk met uzelf erbij) te fotograferen?
Aan de enthousiaste inzenders zal het in ieder geval niet lukken.
Deze keer hebben we een aantal foto’s van Pieter die nog ergens op een harde schijf rondzwierven. Peter[3] vervolgt zijn wandeltocht, heeft ook nog wat Vietnamfoto’s en zet terloops ook nog KroatiĆ« op de kaart en Paul en Pyly verblijden (nota bene op de verjaardag van Pyly) de noest zwoegende webmeester van deze site met een cadeautje voor alle verrichtingen. Deze kanoneske miniatuur heeft ondertussen een passende plek gekregen in mijn huiskamer !

U kunt alle foto’s weer op de hoofdpagina bekijken.