Voor het eerst sinds de wedergeboorte van De Kanonnenpagina heb ik geen foto’s meer in voorraad. De voortgang van het volbrengen van onze missie ligt nu werkelijk volledig in jullie hand!
Deze release gelukkig voldoende inzendingen van veel verschillende mensen. We beginnen met Peter[3] zijn laatste Kroatië foto’s. Hans plaatst een foto die in 2015 waarschijnlijk gemist is door Frauke. Frauke op haar beurt, weet een onbemand exemplaar uit Amsterdam te vervangen door een bemande. Ellen weet gewoon keer op keer te verbazen met toch nog onbekende foto’s uit de directe regio. Tenslotte flink wat foto’s van Arian, die ons enerzijds mee terug neemt naar Hongarije, het land waar het ooit allemaal begon met deze site. Anderzijds geeft hij ons een inkijkje in een gezellig gezinsuitje naar Terschelling. Hiermee maken Jona en Nicole dan weer hun entree op de kanonnenpagina, waarmee wij direct het bekendste Nederlandse zangduo na Nick en Simon in ons midden hebben. Daar kunnen weinig kanonnenfoto’s tegenop!

De foto’s vinden jullie als gewoonlijk hier