Groot was de vreugde toen ongeveer een maand geleden op Terschelling het meest noordelijke kanon van Nederland werd geopenbaard. Of het Michael en Inge heeft geïnspireerd om het nog noordelijker te zoeken, zullen we waarschijnlijk nooit weten. Wat we nu wel weten is dat Schiermonnikoog een bunkermuseum heeft dat daar een kanon heeft neergezet, Michael en Inge deze zagen staan en direct fotografeerde en dat hiermee het voorlopig meest noordelijke kanon van Nederland op de kaart is gezet!
Daarnaast deze release toch nog tien! nieuwe bijdragen. En dat zonder voorraad. Jaap had nog een kiekje uit Dokkum, Ellen wist toch nog iets te ontdekken in Hoorn en zet Haarlem op de kaart. Frauke is nog eens in haar vakantiefoto’s gedoken en ontdekte een kanon uit België van een “onneembaar fort” van na WO I, een fort dat uiteindelijk met zweefvliegtuigjes blijkt te zijn ingenomen. Dan ook weer een bijdrage van Peter die afgelopen maand voor een korte trip naar Italië was. Dan tenslotte een paar foto’s van Inge en Michael uit eigen land.

Houdt deze site in de gaten! Binnenkort lanceren Hans en Ton een nieuw initiatief! Stay Boem! en tot een volgende release!

Foto’s staan hier