Het is alweer een tijdje geleden dat u hier een nieuwe bijdrage heeft mogen aanschouwen. Dat neemt niet weg dat er de laatste maanden flink wat foto’s zijn genomen. Deze release mogen we weer nieuwe inzenders verwelkomen. Roland weet in Maastricht Pen te vereeuwigen bij een kanon. Henk was in Overloon. En Nicole en Arian blijven enthousiast plaatjes toesturen waarbij Nicole zich lijkt te bekwamen in de kunst van de betere kanonnenposes. Dat belooft wat voor de toekomst!

Dan gewoon TWEE nieuwe landen op de kaart gezet door Inge en Michael. Zowel Monaco als Oekra├»ne tellen vanaf heden gewoon echt mee! Tenslotte het begin van de serie Zeeland-foto’s van Peter. Peter gebruikt deze Coronatijden nuttig. Hij bestudeert de kanonnenkaart, ontwaart de onontdekte gebieden, doet daarna een gedegen thuisstudie en boekt daarna een huisje in de regio om gestructureerd de blank spots op te vullen. Zo kom je de Coronatijd door en zie je tegelijkertijd nog iets van Nederland ook. Hou deze site in de gaten voor de komende releases!

 

Als altijd kunt u de foto’s op de hoofdpagina van de kanonnensite bekijken! Veel plezier!