Laat ik beginnen met u allen een heel gelukkig 2022 te wensen! En laten we hopen dat we komend jaar weer gauw alle tripjes, vakanties, kanonnenexpedities kunnen doen, die we allemaal zo node missen.

Terugkijkend op 2021 blijken er gelukkig nog voldoende enthousiastelingen te bestaan die (ondanks alle Covid 19-ellende) afentoe een kanonnenfotootje weten te schieten.

Voor 2022 heb ik er dan ook voldoende vertrouwen in dat we op de ingeslagen weg verder kunnen gaan. Mocht u hierover andere ideeƫn hebben, hoor ik dat natuurlijk graag!

De Kanonnier heeft in ieder geval als goed voornemen om wat frequenter updates te doen. Laten we zeggen, iedere 3 weken een nieuwe release met 22 foto’s?! Ik heb mijn sprintplanning gemaakt. Zorgen jullie voor de aanvoer van foto’s?

Deze release hebben we in ieder geval de eerste 22 bijdragen. Inge en Michael waren in KroatiĆ« en in Slijkenburg en Peter was een weekje richting de Balearen. U kunt de foto’s weer bekijken via de bekende link.