Morgen worden de regels voor de lockdown versoepeld. Grijpt u de kans aan om er weer eens op uit te trekken en een nieuw kanon te fotograferen? Het virus is nog precies hetzelfde virus dat al zo aan het huishouden is in de wereld, dus beter een eenzaam kanonnetje gezelschap geven dan en overvol terras bezoeken.
Peter[3] grijpt eigenlijk al het gehele voorjaar aan om Nederland wat beter op de kaart te zetten. Onontgonnen gebieden op de kaart worden haast systematisch opgevuld. Hulde! Ik overweeg zelfs om vanaf volgende release over te stappen op tweewekelijks TWINTIG nieuwe exemplaren. Maar dan zullen jullie wel allemaal moeten helpen om dat mogelijk te maken! Deze release kon ik gelukkig nog aanvullen met wat Zuid-Korea-kiekjes van Pieter. Uit 2012 alweer.

U kunt alle bijdragen weer hier bekijken