Tot mijn grote schrik kwam ik er deze week achter dat het EN al bijna 5 maanden geleden is dat de site is geüpdatet EN dat mijn WhatsApp allerlei oude foto’s aan het ‘opeten’ was. Tijd voor een gepaste paniekbui derhalve. Tel daarbij op dat de foto’s werkelijk via alle elektronische wegen tot mij komen en ik door een wissel van provider van 6 mailboxen terug ben gegaan naar 3, mensen naast mail ook Facebook, Twitter, Whatsapp en de postduif gebruiken om mij te verblijden met de nieuwe bijdragen en u zult begrijpen dat het liefste het blik verder de weg op had geschopt om maar niets te hoeven doen.

Maar goed, er is een nieuwe update dus blijkbaar heb ik toch ergens de motivatie vandaan weten te halen om orde te scheppen. Eerlijk gezegd weet ik niet of ik daar volledig in ben geslaagd, dus mocht u een bijdrage missen hoor ik dat graag (Kroätie/Peter[3] en Portugal/Jeroen[1] heb ik op het netvlies, die volgen later).

Deze release toch weer 24 prachtige bijdragen! Michel zet Japan op de kaart. Maar liefst 5 nieuwe inzenders (welkom) en natuurlijk ook weer prachtige bijdragen van de vaste inzenders.

Ik beloof bij deze plechtig om voortaan vaker een update te doen. Belooft u dan vaker een kanonneke te fotograferen?

U kunt de foto’s weer bekijken op de hoofdpagina