Jawel, de nieuwe release staat alweer online! Gelukkig zijn er alweer wat meer mogelijkheden om op vakantie te gaan. En jullie weten als geen ander dat een vakantie pas geslaagd is als er een kanonnetje (of meer) wordt gescoord. Liefst natuurlijk bemand, hoewel wij van de redactie het best begrijpen als mensen voor hun eerste bijdrage nog een beetje afwachtend zijn en nog niet echt durven.
Deze release een leuke mix van bijdragen met maar liefst 3 debutanten. Dennis, Daphne & Bart, welkom! Dat er nog maar veel bijdragen mogen volgen.
De 20 bijdragen van deze keer geven weer een goed overzicht van de mooie plaatsen die iedereen bezoekt of (in het verleden) heeft bezocht. Mark & Daphne duiken in hun oude foto-collecties en blijken op hun eigen wijze aan te tonen wat iedereen eigenlijk wel wist: IEDEREEN heeft wel ergens een kanonnenfoto. Peter, Dennis, Bart, Fred & Jeroen zijn duidelijk blij dat ze weer op vakantie mochten en wisten deze vakantie compleet te maken met prachtige bijdragen.

U kunt dit alles weer bekijken op de hoofdpagina van de site. En, ik kan het niet vaak genoeg herhalen, voor de telefoonlurkers: scroll vanuit de titel (dus niet vanuit het kaartje) naar boven en de hemel gaat voor u open.