Oman staat op de kaart! Globetrotters Inge en Michael zijn in hun archieven gedoken en stuurden meer dan 30 foto’s in! Daar gaan we de komende tijd zeker van genieten. Natuurlijk deze keer ook weer bijdragen van Peter[3]. Dit maal 5 kanonnen van zijn vakantie naar Zuid-Afrika. Voorts ook nog 4 bijdragen van hofleverancier Hans en ééntje van Paul. En zowaar 2 foto’s uit Alkmaar die nog niet op de kaart stonden. Het kan gewoon nog!
Ook leuk om te melden is dat eindelijk de Schuivende Schietstats hun werk gaan doen! De bulk uit de wachtrij van vorig jaar is weggewerkt, wat betekent dat vanaf nu wekelijks iemand anders de lijst zou kunnen aanvoeren. Ook jij! Mits je je natuurlijk laat fotograferen bij een kanon, want zeg nou zelf….. een release met slechts 4 bemande kanonnen van de 15 (zoals nu) is toch wel iets te onevenwichtig!

Klik hier voor de foto’s!