Hoe vindt u de nieuwe lay-out van uw favoriete kanonnenpagina? De Kanonnier had nog een licentie van een thema liggen. Een thema dat belooft op telefoons en tablets voor een betere klant-kanonbeleving te zorgen. Opgefleurd met een heus logo en een nieuwe favicon gemaakt door Pieter en de nieuwe look is daar! Hier kunnen we het voorjaar mee in. En dat wordt tijd ook, want de voorraad foto’s is leeg.

Deze editie een leuke verscheidenheid aan foto’s. Paul en Ton doken nog eens in hun oude foto’s en troffen nog wat ongeplaatste exemplaren. Daarnaast wordt deze editie gedomineerd door de diverse Corona-uitstapjes. Pieter, Ellen, Michael en Inge, Karin, Peter en Frauke trokken er allemaal op uit en vonden zowel nieuwe kanonnen als enkele eerder geplaatste.

U kunt de foto’s weer via de bekende link bekijken. En kijkt u via uw telefoon, swipe dan in het witgebied boven de kaart naar boven.