Ja, eindelijk weer een update. Maar liefst 8 nieuwe bijdragen, met een licht nostalgisch karakter. Allereerst Hans, die blijkt zich na 10 jaar te hebben ontpopt tot Geel Hesje. Is het heus? Mijmerend door Den Haag waar hij 10 jaar geleden zo graag met zijn kinderen op de kanonnenfoto ging. Vooruit, één maal in de herhaling. Dan het familie-uitje van Jeroen. Blijkbaar was broer Eric in 2009 zo enthousiast over Funchal dat nu de gehele familie een bezoekje bracht aan Madeira. Gelukkig ook een nieuwe foto EN, daar zijn wij altijd blij mee, bemande foto’s!
Tot slot wat bijdragen van Nicolette die de geëmigreerde  Helen bezocht om in Xàtiva oude verhalen te combineren met nieuwe kanonnen. Ik heb begrepen dat er ook een foto met persoon is gemaakt maar dat deze niet geplaatst mocht worden.
Tenslotte nog wat foto’s van Nicolette uit Budapest. Nieuw maar ook nostalgisch stemmend. Het was immers op de terugtocht vanuit Budapest dat het idee voor deze site werd geboren!

Laat de zomer maar beginnen en de nieuwe bijdragen binnenstromen!