De foto’s blijven binnendruppelen. Dit maal een leuke mix van bijdragen van oudgedienden naast die van nieuwe enthousiastelingen. Laat ik voor de oude volgers van deze site beginnen met het goede nieuws dat Frauke terug is. Op de vorige site wist zij frequent te verrassen met pracht kiekjes gemaakt tijdens heuse kanonnenexpedities. Die tripjes heeft zij gemist en kan zij eindelijk weer gaan maken. Nieuwe foto’s zijn nu reeds beloofd! Dat zij indertijd haar enthousiasme wist over te brengen op Odile en Michel, daar plukken we nu de vruchten van. Zeven jaar hebben hun kiekjes geduldig liggen wachten maar nu dan eindelijk op de site.
Wie haar enthousiasme ook goed weet over te brengen is Willy die tijdens een paar leuke daagjes in Valkenburg haar vriendin Leny de vreugde van de kanonnenfoto heeft laten leren kennen! Tot slot in deze bulk nog een paar prachtige kiekjes van Peter[3]. Peter gaat volgens eigen zeggen nooit zelf op een vakantiefoto. Dus ook niet op een kanonnenfoto. Da’s natuurlijk jammer, maar hoe gaaf is het dat iemand die per jaar bijna al zijn vrije dagen in het buitenland doorbrengt, zonder van het bestaan van de kanonnenpagina te weten, blijkbaar al bijna 10 jaar lang op ieder tripje één of meerdere kanonnen op de gevoelige plaat vastlegt. In deze bulk zijn prachtige kiekjes uit Maleisië en uit Nürnberg.