Geheel volgens planning alweer een update!

Nee, zonder gekheid. De laatste update is op de dag af ZEVEN maanden geleden. Het is bar en boos! En sommige Spotters hebben nog langer geleden hun bijdragen geleverd. Vanaf heden zal ik dagelijks proberen een bulk weg te werken.

De geportretteerden zal ik persoonlijk berichten. Echter, ik heb jullie hulp nodig! De verscheidenheid aan aanleveringen (mail / formulier / WhatsApp / WhatsApp-groepen / postduif / Facebookberichten / Messenger) speelt mij behoorlijk parten (en heeft er ook aan bijgedragen dat mijn enthousiasme om de berg te bedwingen ietwat tanende was). Dus mocht je naam verschijnen in een Boem Back on Track bericht, dan graag even checken of ik wel alles plaats.
Ik zal de bulk proberen weg te werken onder een strak plaatsingsregime waar ik middels een exponentiële wijze de hoeveelheid bijdragen zal laten toenemen (met max. 200 per release). Als ik door iemand zijn voorraad heen denk te zijn, zal ik achter de naam van de inzender melden dat ik gereed denk te zijn. Heb ik nog iets zal ik de verwijzen naar de volgende release.

Deze release (30x):

Spotters:
Frauke & Koen ▶
– Koen en Frauke in Edinburgh (Koen+Frauke 25x, Koen 3x, Frauke 1x, Onbemand (was filmpje) 1x) ✅

De foto’s zijn natuurlijk weer het makkelijkste te bekijken via de bekende link