De wereld mag weer op vakantie en dat is overduidelijk te merken! Vanuit de gehele wereld stromen de kanonnenkiekjes toe. En dat zien wij natuurlijk graag, want de Kanonnenpagina is niet af, zolang niet alle kanonnen (liefst bemand) gefotografeerd op de kaart staan!

In januari had ik bedacht dat met driewekelijkse releases van 22 foto’s, we een mooie balans zouden krijgen van toevoer en toch een voldoende voorraad om op rustige momenten de releases te vullen. Welnu, ik heb er vertrouwen in! Met de huidige voorraad (mocht je je inzendingen niet direct verschijnen, vrees niet) en reeds aangekondigde vakanties naar bijvoorbeeld kanonnenparadijs Portsmouth, heb ik besloten om de releasegrootte te verhogen naar 40 stuks per release! Dit alles is natuurlijk alleen maar mogelijk dankzij jullie!

Deze release hebben we weer een leuke mix van inzendingen! Nieuwe spotters Bertien, Joe en Emile, welkom! Daarnaast natuurlijk ook weer inzendingen van wat oudgedienden en de frequente spotters. Top!

Resteert mij jullie allen een goede vakantie te wensen. Voor hen die nog weg mogen, hou de loop gericht en schiet wanneer mogelijk! Voor hen die al terug zijn, geniet nog na van de kanonnenfoto’s en vergeet ze niet in te zenden!

U kunt de foto’s weer zien op de bekende link