Het is alweer 2 weken geleden dat de laatste update is geplaatst. De hoogste tijd om weer 25 prachtbijdragen van de vakantievoorraad te plaatsen!

Nu zat in de bijdragen van Peter een kanon (zie foto) van het type dat ik eigenlijk pas één keer eerder ben tegenkomen, namelijk in een bijdrage van Paul. Ook gefotografeerd in Oostenrijk, dus mogelijk iets regionaals? De vorm van de loop doet vermoeden dat een dergelijk ‘kanon’ niet bedoeld is om projectielen af te vuren? Slechts een waarschuwingsknal om lawines los te maken? (Paul noemde het indertijd een toeterkanon).

Als u het antwoord weet, hoor ik dat graag!

Alle bijdragen zijn weer te zien via de bekende link.

Met de laatste 3 foto’s van deze release wordt tevens het startschot gegeven voor Oktober-Kopenhagen-maand. Deze maand hebben we de luxe dat we iedere zaterdag een update kunnen doen met Kopenhagen-Kanonnen-Kiekjes