Soms heel soms, ziet De Kanonnier door de bomen het bos niet meer! Ondertussen ontvang ik via ongeveer alle mogelijke kanalen nieuwe bijdragen. Top natuurlijk, want dat lijkt erop te duiden dat steeds meer mensen de lol inzien van deze onzin. En dat juichen wij toe!

De afgelopen periode kreeg ik echt een ongelofelijke hoeveelheid foto’s. Gelukkig de meeste via WhatsApp (gepaard gaand met een ter plekke gemaakte Googlemaps-link voor de locatie), mijn favoriete manier van ontvangen. Maar als ik dan niet direct alles opsla dan raakt de trechter een beetje vol en haal ik me een hoop werk op de hals.

Gelukkig begin ik nu weer een beetje overzicht te krijgen, edoch weet dat het eventjes kan duren voor alle bijdragen aan bod komen.

Deze release 40 nieuwe bijdragen. Allereerst de eerste 2 zomer trips van Peter. Dit maal neemt hij ons mee naar PoznaƄ en naar Duitsland. Ook bijdragen van Koen en Frauke die, als de overlevering juist is, werkelijk alle kanonnen van Brno wisten te fotograferen.

Jullie kunnen de bijdragen weer bekijken via de bekende link