Het is sinds het ontstaan van de kanonnenpagina nog niet eerder voorgekomen dat een release werd uitgebracht met slechts 1 kiekje. En dat daar ook nog het gehele plaatsingsschema voor in de war voor wordt gegooid. Eerlijk gezegd denk ik ook niet dat dit nog vaker zal gaan gebeuren.

Toen hobbybrouwer en mede-kanonspotter Henk voorstelde om een Baltic Porter te gaan brouwen was het idee al gauw geboren dat dit een Kanonnenpagina.nl biertje zou moeten worden. Immers wie Baltic Porter zegt, zegt Kanonnenpagina.nl (en wie Kanonnenpagina.nl zegt, zegt Baltic Porter).

Gisteren was de feestelijke ontkurking van deze, meest recente, kruidige haast kruitige, creatie van de Highthorne Brewery. Uitgebracht in een speciale limited edition, compleet met Kanonnenpagina.nl logo! En ik moet zeggen, hij smaakt voortreffelijk!

U kunt de foto op groter formaat bekijken via de volgende link (vanaf nu is het schema weer heilig)