Ik geloof niet dat hier ooit eerder een oproep is gedaan tot een wapenwedloop maar ik geloof dat het hoog tijd wordt! Mensen ga op vakantie, trek eropuit en fotografeer wat kanonnen. Natuurlijk bemand. Momenteel is de verhouding van alle inzendingen ongeveer 3 volledige releases door Peter en dan 1 release met de bijeengesprokkelde bijdragen van de rest.

Natuurlijk juichen we alle bijdragen toe. Da’s de enige manier om alle kanonnen op de gevoelige plaat vast te leggen. Dus Peter moet vooral doorgaan met het combineren van zijn tripjes met het kanonnen spotten. Het zou gewoon leuk zijn als ook iemand anders eens wat meer zijn best zou doen 😉

Dit keer neemt Peter ons mee naar Zweden. Naar Stockholm en Vaxholm om precies te zijn. De eerste lading foto’s van deze trip kunt u weer bekijken via de bekende link