Alle foto’s zijn overgezet!
In de nadagen van de oude site duurde het nog even tot éénieder zich besefte dat het echt over was. In de map op de server zwierven nog zo’n 200 foto’s. Het merendeel daarvan betrof de originelen van foto’s die reeds als “postzegel” zichtbaar waren gemaakt. Die postzegels kon ik nog mooi vervangen door grotere exemplaren. Daar bovenop ook nog zo’n 60 inzendingen die dus 10 jaar op de plank hebben gelegen. Prachtfoto’s van onder andere Paul, Hans, Erik B. & Ludo. Jullie geduld is hopelijk beloond !

Vanaf heden nog enkel nieuwe bijdragen (hoewel ik zeker weet dat op menig pc nog kiekjes staan van de afgelopen 10 jaar).

Wij zien uw nieuwe bijdragen met plezier tegemoet!
Mocht u onvolkomenheden tegenkomen (of de originele foto’s hebben van) reeds geplaatste foto’s, dan ontvangen wij ook graag uw correcties!