De zon schijnt en ik wil naar buiten. Toch eerst maar even de nieuwe kanonnenrelease plaatsen want ik ben al een dagje te laat. Dit maal bijdragen van slechts 2 spotters. Ellen ontpopt zich als een ster van het speuren naar onbemande kanonnen om deze te vervangen door bemande exemplaren. Dat zien wij van de kanonnenpagina graag! Ook vond zij Slot Loevestein, dat om onbegrijpelijke wijze nog nooit eerder door een kanonnenspotter was bezocht, op haar weg .
Peter geniet zichtbaar van het feit dat de Coronamaatregelen haast overal volledig zijn afgebouwd en is zijn wekelijkse buitenlandtripjes aan het opschalen. Ik heb zelfs de volgende release alweer vol! Dit keer neemt hij ons mee naar Athene. Die stad met oude stenen maar zo blijkt, ook met kanonnen!

U kunt de nieuwe bijdragen weer allemaal eenvoudig bekijken via de bekende link