De Kanonnier maakt er een zooitje van! Vorige release duurde bijna 2 maanden en ook deze keer heb ik jullie geduld erg op de proef gesteld. Drukke tijden en dan ook nog een aantal inbrei-kiekjes van Onbemande exemplaren die ik veel te lang voor me uit schoof et voilĂ ….. zo zijn we weer 2 maanden verder.

In deze tweede Spot(ters)light maar liefst 70(!) bijdragen van Frauke en Koen. Frauke is natuurlijk een oudgediende, die deze website, tijdens de eerste succesjaren, mede groot heeft gemaakt. Het is dan ook geweldig om te zien hoe zij de laatste jaren, sinds de grote verbouwing, de handschoen weer heeft opgepakt en weer enthousiast aan het spotten is geslagen. En, niet onbelangrijk, ook zoon Koen enthousiast heeft gemaakt! Koen zal, als hij enthousiast blijft, met de jaren waarschijnlijk de enige zijn die Peter kan gaan evenaren qua bijdragen.

Deze release laten moeder en zoon in ieder geval op overtuigende wijze zien dat er nog flink wat kanonnen te spotten zijn op plaatsen waar Peter is geweest. Prachtige kiekjes uit Londen en uit Oostenrijk waar terloops ook nog eens bijna 10 onbemande exemplaren konden worden vervangen door een bemand exemplaar. En dat zien wij graag!

U kunt alle nieuwe bijdragen weer bekijken via de welbekende link.