Oeps, ik zie tot mijn grote schrik dat de laatste release die ik heb geplaatst bijna 2 maanden geleden was. Ik had aan het begin van het jaar nog wel bedacht iedere 3 weken 40 nieuwe foto’s te plaatsen en nu lijkt de aandacht te verslappen? En dat terwijl mijn WhatsApp en mailbox ongeveer aan het ontploffen zijn. De hoogste tijd om te herzien hoe ik de stroom van nieuwe bijdragen ga beteugelen. Laat ik eerst eens wat deuken slaan in de huidige voorraad. Blijven jullie dan wel zorgen voor nieuwe exemplaren?

In deze eerste spot(ters)light maar liefst 69 bijdragen van Peter[3]. Ondanks dat Peter[3] nog maar enkele jaren spotter is, is hij in korte tijd uitgegroeid tot de onbetwiste koploper in de statistieken. Dit heeft ongetwijfeld te maken met zijn vele reizen gedurende het jaar en het systematische onderzoek dat hij doet voordat hij op pad gaat.

We waren eind mei gebleven in RoemeniĆ« waarvan we nu de laatste 8 foto’s plaatsen. Daarna nog een wat plaatjes van een kort tripje naar India, om deze eerste spot(ters)light te af te ronden met een mooie collectie foto’s vanaf de Azoren.

Dat zo’n bestemming een perfect voorbeeld is van “connecting the dots” op de landkaart kunt u natuurlijk zien via de welbekende link.