1 januari en de start van een nieuw kanonnenjaar! Terugkijkend op 2022 kunnen we stellen dat de kanonnenpagina meer leeft dan ooit. Ik bladerde zojuist even terug naar het eerste bericht van 2022 en las het goede voornemen om iedere 3 weken een release van 22 foto’s te plaatsen. Dat hebben we met zijn allen flink overtroffen, al gauw konden we overstappen op 40 foto’s per 3 weken. Meer dan 15 nieuwe spotters hebben we mogen verwelkomen maar gelukkig druppelden ook de bijdragen van de oude garde binnen. Natuurlijk was 2022 ook het jaar dat de wereld weer open ging en Peter zijn reisjes kon hervatten. Ook dat is niet onopgemerkt gebleven!

Deze release is echter 100% gevuld door andere spotters. Sommigen van jullie hebben lang moeten wachten maar jullie geduld is beloond! Nieuwe namen van inzenders zijn dit maal Patrick en Arno[2]. Welkom, hopelijk laten jullie vanaf heden geen kanon meer onbemand, ongefotograffeerd achter!

Ook prachtige bijdragen van Ad, Joost, Bob, Eric, Agnes, Sicco, Ton[1], Rob, Willy, Ton[2], Tibor en Paul! U begrijpt dat ik met vertrouwen het nieuwe jaar in stap! Iedereen een kanonrrijk 2023 gewenst!

U kunt de nieuwe bijdragen weer bekijken via de welbekende link