Wow!
Laat ik beginnen met een enthousiaste aftrap van dit stukje! Maar liefst 7 nieuwe spotters die een bijdrage hebben aangeleverd aan deze release! Arno, Jaap[2], Pieter[4], Cecilia, Serge, Senna, Bob, super dat jullie de weg naar deze pagina hebben gevonden! Vanaf heden zal geen vakantie meer hetzelfde zijn!

Daarnaast mooie bijdragen van een aantal oudgedienden. Het maakt deze release een heel afwisselende met, naar ik vermoed, noch nooit zoveel verschillende mensen die een bijdrage hebben geleverd.

Af en toe peinst De Kanonnier wel eens over hoe het verder met deze site moet als alle oerspotters onder de zoden liggen. Welnu, na deze release denk ik dat we gerust kunnen stellen dat er leven is na De Kanonnier! Heus, VIER kinderen van spotters die hier al als baby te bewonderen waren gaan nu min of meer (lees volledig bewust) zelfstandig op de foto! Hoe kan dat ook anders met een site als deze?!

Jullie kunnen alle bijdragen weer vinden via de bekende link.