Één van de grappige bijkomstigheden van de Kanonnenpagina vind ik nog steeds dat een reeks foto’s een verhaaltje vertellen over een trip of reeks tripjes. Wanneer je de naam van een spotter selecteert dan zie je meteen zijn/haar reisgedrag of voorliefde voor pretparken of iets dergelijks.

Wanneer ik foto’s in de wachtrij plaats word ik in feite een beetje meegenomen op reis middels het fotoverslag. Een mooi voorbeeld hiervan is het rondje Spanje / Portugal dat afgelopen jaar is afgelegd door Michael en Inge. Pak de het kaartje erbij en je ziet aan kanonnenfoto’s precies het rondje dat is afgelegd. Deze release bevat daarnaast ook een paar prachtige exemplaren van Ellen. Ellen lijkt er een sport van te maken om de ontbrekende exemplaren op te sporen of onbemande foto’s te vervangen door bemande. En dat zien wij graag! Natuurlijk ook omdat haar dit lukt in gebieden die eerder reeds minutieus zijn uitgeplozen door Peter!

U kunt de foto’s weer allemaal bekijken via de bekende link