Al zoekend naar een ‘geschikte kapstok’ voor dit Geschutsgeschrift kwam ik bovenstaande kop tegen in een oud interview over de NAVO. Hoe verkeerd kan een mens het toch zien?

Het bewijst in ieder geval dat wij van de Kanonnenpagina nog heel wat missionariswerk te doen hebben. Voor wat betreft kanonnen zijn wij EN wakker EN woke (en dat tegelijk (!)), zoals ze dat tegenwoordig zo mooi weten te zeggen.

Dat het herbezoeken van bepaalde locaties soms loont, daarover is reeds in 2019 geschreven. Daarom hoef ik aan deze release niet veel woorden te wijden. Frauke en Koen vervolgen hun tripje in Barcelona en Peter besloot een weekend van zijn leven te besteden aan het in kaart brengen van de kanonnen van Londen (zie ook de komende releases).

Laat de foto’s voor zich spreken en bekijk ze via de bekende link en weet dat wij niet kunnen stoppen met onze missie tot iedereen weet wat wij al decennia weten….. dat kanonnen enkel gesmeed zouden moeten worden om ze tentoon te stellen in parken.